ACS Ravens Bucuresti | Despre noi
7
page-template-default,page,page-id-7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,site-title-hidden,site_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,site-theme-ver-13.2,site-theme-theme,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

DESPRE NOI

ACS RAVENS BUCURESTI este un club de baschet cu sediul în București, România, a cărei initiativa este destinata dezvoltarii abilitatilor fundamentale, a formarii spiritului de echipa si nu în ultimul rând, a dragostei pentru baschet. Scopul programului de INITIERE este sa le ofere jucatorilor oportunitatea sa-si maximizeze potentialul, in timp ce promoveaza importanta miscarii pentru copii ca mod de a-si construi caracterul, respectul de sine si disciplina atât în teren, cât și în afara acestuia.

Știința sportului și metodele de pregătire a sportivilor evoluează continuu, această evoluție bazându-se în primul rând pe extinderea neîncetată a cunoștințelor privind organismul uman. Prin urmare, în programul nostru de INIȚIERE, vom modula procesul adaptiv si coordonativ  prin rezultatele antrenamentelor specifice sportului practicat.

Programele de lucru au fost stabilite in urma acumularii de cunostinte practice ca sportivi, apoi fundamentate teoretic ca antrenori. Antrenorii cunosc funcțiile bioenergetice ale activității fizice specifice ale sportului, precum și impactul sincronizării stimulilor de antrenare în calendarul adaptării fizice a sportivului în funcție de vârstă și categorie. 

Scopul antrenamentelor este, deci, să sporească abilitățiile și capacitatea de lucru a sportivului, implicând multe variabile sociologice, psihologice și fiziologice.

Suntem antrenori, educatori, constructori comunitari, lideri civili și de afaceri, părinți și visători care cred cu adevărat că fiecare copil, de pretutindeni, are valoare și merită să aibă acces la activități atletice, de înaltă calitate, mentorat și îmbogățire academică. 

Perseverează și vei fi de neoprit! 

VIZIUNE

Crearea oportunitatilor pentru copii cu varstele cuprinse intre 6 – 14 ani:

– participa in dezvoltarea abilitatilor in jocul de baschet cu personal calificat;
– invata sa concureze intr-un mediu placut si focusat;
– imbunatatirea sanatatii printr-un program bazat pe miscare, in urma unui studiu atent al dozarii efortului si odihnei.

 

BENEFICIILE JUCATORULUI IN ECHIPA RAVENS

 

– participarea la selectie pentru ocuparea unui loc in echipa Ravens;
– antrenori calificati de CNFPA-SNA, afiliati Federatiei Romane de Baschet;
– acces la platforma CRFAlbu;
– acces la CENTRUL DE RECUPERARE FIZICA ALBU;
– dezvoltarea abilitatilor fundamentale pentru baschet;
– dezvoltarea abilitatilor de viata, atat in teren, cat si in afara;
– poster, sticker, certificat de participare;
– legitimatie;
– ghidul parintilor.

ANTRENORI

Alexandra Adriana ALBU

ATLETISM

  • 1999 – 2006 – CSS4

Componentă a Lotului Național 2005-2006

BASCHET

  • 2006-2009 – BC 97
  • 2009 -2011 – Sportul Studențesc DIVIZIA A
  • 2018 – Licențiată în cadrul cursurilor de formare al antrenorilor cu durata de 2 ani – în cadrul Centrului Naţional De Formare Şi Perfecţionare a Antrenorilor și Federația Română de Baschet.

Campioană Națională Juniori III
Campioană Națională Juniori II

Andrei TANASE

BASCHET

  • 1999-2008 – BC 97 – CSS4
  • 2004 – MVP CUPA SPORT MEDAL
  • 2008-2009 – C.S. OTOPENI U18
  • 2009-2010  C.S. OTOPENI U20
  • 2010-2011 – C.S. OTOPENI DIVIZIA A
  • 2015 – Licențiat în cadrul cursurilor de formare al antrenorilor cu durata de 2 ani – în cadrul Centrului Naţional De Formare Şi Perfecţionare a Antrenorilor și Federația Română de Baschet.

Campion Național Juniori II
Campion Național Juniori III
Vice Campion Național Juniori II