ACS Ravens Bucuresti | Inscriere
9
page-template-default,page,page-id-9,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,site-title-hidden,site_grid_1400,side_area_uncovered_from_content,site-theme-ver-13.2,site-theme-theme,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

PROGRAM INITIERE 2018/2019

Bine ati venit copii si parinti la un nou sezon de baschet RAVENS. Cu ocazia inceputului de an, continuam sa exploram moduri prin care sa adaptam programul de INITIERE astfel incat sa se potriveasca scopurilor si dezvoltarii unui program specializat pentru fiecare jucator in parte.

 

INITIERE: Aceste program este destinat dezvoltarii abilitatiilor la nivel de baza, urmarind tranzitia spre competitie. Se va folosi echipament destinate nivelului jucatorului pentru invatare si dezvoltarea abilitatilor de aruncare, pasare si dribling.

Completare formular download sau online  ( lorem ipsum text )

""
1
Fișa Sportivului
Numenume
Prenumeprenume

Prenume Părinți


Mamaprenume-mama
Tataprenume-tata

Data efectuării măsurătorilorData efectuării măsurătorilor
Elev la şcoala nr.Elev la şcoala nr
ClasaClasa
Învăţător / Profesor / DiriginteÎnvăţător/ Profesor diriginte
Data naşteriiData naşterii
Vârsta exactăVârsta exactă
ÎnălţimeÎnălţime
GreutateGreutate
AnverguraAnvergura
Întindere (1 braţ in sus )Întindere (1 braţ in sus )
Nr. la piciorNr. la picior
Distanţa dintre degetul mic si cel opozabil ( palma deschisă )Distanţa dintre degetul mic si cel opozabil ( palma deschisă )
Sporturi practicate anteriorSporturi practicate anterior
Previous
Next